dilluns, 16 de juliol del 2012

 Hola som la classe dels pollets!!! ja fa un mes que hem començat l'escola, ara ja ens coneixem! ens agrada moltíssim jugar. Aquí teniu fotos de l'experimentació que vam fer amb les carbasses!!! mireu que guapos que estem!!
Aquest mes de novembre se'ns omple l'aula de música!! treballem els instruments, la guitarra el piano... l'Alba ens ensenya cançons amb la flauta el clarinet, amb un munt d'instruments màgics que porta a la maleta, i a més a més ens visiten la Nunu i l'Alícia que tambè ens ensenyen moments de música fantàstics!!El Nadal ja es aquí!!

Click to play this Smilebox slideshowTreballem amb material de porexpan!!Ara arriba el carnestoltes tots sortim a passejar!!! ens posem una disfressa, per saltar cantar i ballar!! tiruriru, tiruriru...!Click to play this Smilebox slideshow

Treballem dia dia els hàbits.
L''adquisició dels diferents hàbits els permet ser més autònoms, fa possible que tinguin una convivència positiva amb els altres i els facilita l'aprenentatge.Fem de pastissers!! elaborem la Mona d'ensaïmada i xocolata!!!
Click to play this Smilebox slideshow
Arriba la primavera i el bon temps, els pollets van amb la corda i surten a passejar,  agafen floretes i a veure les gallines!!.

Click to play this Smilebox slideshow

que guai és l'estiu ens podem remullar


El gel de coloraines!! mmmmm... "ta fred"
Click to play this Smilebox presentación

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada