dilluns, 16 de juliol del 2012
 Hola!! som la classe dels ossets!! som els més petits de la llar!! Fa un mes que hem començat i estem molt contents!! Han vingut en Romaní i la Malva a visitar-nos i ens hem divertit amb les carbasses de tardor.
L'aula de nadons han experimentat amb instruments!! visca la música!!Ja ha arribat el Nadal a la classe dels ossets!!! i un senyor TIÓ ha picat la porta!!! ooooh!!! teníem una mica de vergonya, però després de donar-li una galeta ens hem fet fotos i tot!!!

Click to play this Smilebox slideshow


La panera dels tresors és un joc d'exploració adequat per a infants entre 6 i 10/12 mesos. Consisteix en oferir una panera als infants, la qual conté diferents tipus d'objectes de diferents materials. Aquests objectes pretenen desenvolupar els sentits dels infants i la descoberta.
La panera dels tresors és un fenomen o joc molt important durant el primer any de vida del nadó, ja que els sentits d'aquest es desenvolupen en gran mesura durant aquest període.Carnestoltes i la classe dels ossets!!Click to play this Smilebox scrapbook


Treballem dia a dia els hàbits.
L''adquisició dels diferents hàbits els permet ser més autònoms, fa possible que tinguin una convivència positiva amb els altres i els facilita l'aprenentatge.
La primavera i el temps de plantar floretes!! mireu els ossets com miren,...


Click to play this Smilebox slideshow


l'Estiu ja ha arribat i com que fa moooolta i moooolta caloooooor !!! decidim remullar-nos!! La veritat es que s'està molt bé!!!
Click to play this Smilebox presentaciónCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada