dilluns, 16 de juliol del 2012




 



Hola!! som la classe dels ossets!! som els més petits de la llar!! Fa un mes que hem començat i estem molt contents!! Han vingut en Romaní i la Malva a visitar-nos i ens hem divertit amb les carbasses de tardor.




L'aula de nadons han experimentat amb instruments!! visca la música!!



Ja ha arribat el Nadal a la classe dels ossets!!! i un senyor TIÓ ha picat la porta!!! ooooh!!! teníem una mica de vergonya, però després de donar-li una galeta ens hem fet fotos i tot!!!

Click to play this Smilebox slideshow






La panera dels tresors és un joc d'exploració adequat per a infants entre 6 i 10/12 mesos. Consisteix en oferir una panera als infants, la qual conté diferents tipus d'objectes de diferents materials. Aquests objectes pretenen desenvolupar els sentits dels infants i la descoberta.
La panera dels tresors és un fenomen o joc molt important durant el primer any de vida del nadó, ja que els sentits d'aquest es desenvolupen en gran mesura durant aquest període.



Carnestoltes i la classe dels ossets!!



Click to play this Smilebox scrapbook


Treballem dia a dia els hàbits.
L''adquisició dels diferents hàbits els permet ser més autònoms, fa possible que tinguin una convivència positiva amb els altres i els facilita l'aprenentatge.








La primavera i el temps de plantar floretes!! mireu els ossets com miren,...


Click to play this Smilebox slideshow






l'Estiu ja ha arribat i com que fa moooolta i moooolta caloooooor !!! decidim remullar-nos!! La veritat es que s'està molt bé!!!
Click to play this Smilebox presentación



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada