dilluns, 16 de juliol del 2012






Hola som la classe dels conills!! nosaltres som dels grans de la llar! Estem molt contents!!ja fa un mes que hem començat el curs. Ens han vingut a veure els gegants de Santa Coloma de Farners en Romaní i la Malva, mireu mireu que grans que són!!!


Anem a collir castanyes per quan vingui la Maria Castanyera i donar-li un cistell ben ple! i també farem una sorpresa...!!!





Fem una sortida a Sant Salvador i juguem amb una pila de fulles!!!



I per preparar el Nadal els conills fan uns avets de xocolata!!! mmmmm!!!

Click to play this Smilebox slideshow

20 de gener el dia del Pelegrí!!a la classe dels conills fem un circuit amb el material de psicomotricitat i ens disfrassem de pelegrí!!!



L'hora dels mini contes!!! sortim amb la corda i anem a la biblioteca del poble!!



Ara arriba el carnestoltes!! tots sortim a passejar!!! ens posem una disfressa, per saltar cantar i ballar!! tiruliru....!!!!



Click to play this Smilebox slideshow

Treballem dia dia els hàbits.
L''adquisició dels diferents hàbits els permet ser més autònoms, fa possible que tinguin una convivència positiva amb els altres i els facilita l'aprenentatge.



Per Setmana Santa la mainada prepara una fantàstica mona de xocolata; amb una ensaïmada i xocolata!! mmmmm!!!!! que bona!!!
Click to play this Smilebox slideshow



És el temps de les flors, i de les verdures per tant  els conills volen treballar l'hort:  aprenen l'esforç del pagès possant en practica el seu treball... mireu mireu bufff quina feinada eh!!

Click to play this Smilebox scrapbook
Els alumnes d' Educació Infantil de l'IES Santa Coloma de Farners, possen en pràctica el PAI, un treball relacionat amb les emocions!! els conills vàren fer el taller de la ira!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada